Min egen müsli, den är jättegod och jag blir galen när den tagit slut. Den är dyr att göra men en favorit. Det enda du behöver göra förutom att blanda alla tillbehör, är att dela paranötterna. Följande ingredienser har används.
Sötmandel, pistagenötter, paranötter, osaltade solrosfrön, osaltade pumpakärnor/frön,
osaltade cashuenötter, sultanrussin eller torkade tranbär.
Den är perfekt för dig som gillar att tugga och hålla magen i trim. Gott även som snack. Jag har provat att blanda i linfrön , men det var inte min grej! Yougurtnaturell och lite hallon...MUMS.
Flaskor = loppis Skålar = Tine K
Flaskor = loppis Skålar = Tine K
Love all Serve all
Kram Annika
4 kommentarer:
Men hej och tack för receptet! Har undrat vad du har i den omtalade muslin! Den verkar ju supersmarrig.
Hur känns det att börja jobba igen? Kan ju vara lika bra i det här vädret!
Många kramar
Karin
Verkligen vackra flaskor! Tror nog att myslin smakar lite godare när den serveras ur dom ;)
Så fina pelargonbilder längre ner också!
Halloj!! Åhh vilken smarrig musli!! Och dina skålar....mmmm
;-) Ha det gott!
Hej Annika!
Vackra bilder på vackra skålar och musli...måste ju prova receptet....låter väldigt gott!
KRAM
Hanna
Skicka en kommentar