måndag 23 november 2009

BAKA BAKA LITEN KAKANu nalkas första advent och barnen skall få baka,huset fyllas med dofter av nejlikor,apelsin,glögg och pepparkakor.
Bakplåtspapper med texten baka,baka.....Stockhome
Brukar du göra något speciellt inför första advent,en egen tradition?

Kram Annika

Life is filled with cookies

4 kommentarer:

purple area sa...

Åh, det låter riktigt mysigt, ska ta och baka ett pepparkakshus med mina barn.

Karin Lindström sa...

Hej Annika!

Jag smög till datorn en liten stund och fick se något fint. Vilken underbar grytlapp, har någon av flickorna eller du gjort den?

Här bakas det mest var och varannan dag nu för tiden. Den lille i vårt hus vill baka så ofta han kan:) Just nu har vi lantbrödet som jag hade på bloggen för ett tag sen i ugnen. Saffransbröd däremot gör inte jag, kommer inte ihåg om du fått smaka mina, men de blir aldrig bra. Där hoppas jag på min älskade mamma, hennes "katter" äter vi gärna. Annars finns ju bageriet som väl är *skrattar*.


Det ska bli så roligt att ses på Lördag. Är det något du behöver hjälp med så hör av dig. Kommer mamma också? Du måste skriva på din blogg att du ska vara med och visa dina armband!!!

Vi ses och en stor kram från mig till både dig och familjen!

Karin

Annbritt Schmützer sa...

Kikade in till dig *L*
ha de gött

annbritt

Roses, angels & white homes sa...

Tack söta du. Hm nu vart jag lite fundersam, du har läst ett inlägg på min blogg om tidningen? Anledningen till att jag frågar hihih var att jag hamnat i en tidning i Katrineholm utan att veta om det. Hoppas du får en fin dag kram