fredag 25 mars 2011

Pizzeria men bara för en kväll










Ja, i Stallarholmen flödar kreativiteten.
Printz Bageri förvandlades till en Provence Bistro i Pizzans tecken med bara för en kväll.
Tänk en stenugnsbakad Pizza med färska lyxiga råvaror.
solrospesto, getost, olivröra, oliver, lufttorkad skinka mm grönsaker från Hornsudden.

Jag kommer ihåg min sommar i Provance där lokalbefolkningen trängdes på en liten yta för att äta stenugnsbakadpizza ljud nivån var extremt hög folk skrattade, åt, diskuterade, drack vin. Ljudet skvallade ut på gatan och livet flödade en enormt kärlek till de enkla här i livet, äta, umgås, trängas, slänga någon ord fras till en främling där blicken möts för en sekund och återvända hem mätt och belåten fylld med värme och välbehag.

Så hände det igen i Stallarholmen. Printz Bageri

Tack Maria & Micke NI ÄR
Kram Annika

Inga kommentarer: