lördag 19 juli 2008

At fam. Blackwell in Taunton EnglandNu har jag kommit hem från min resa till England och städerna London och Taunton. Vår familj har besökt några familjer ifrån England. Vi har haft ett fullt program med utflykter, aktiviteter och många roliga partyn. Efter en dag med familje aktiviteter/ team building "knock out" blev jag bjuden på tea hemma hos familjen Blackwell. Katie Blackwell tycker mycket om Cath Kidstone homeware som syns på bilderna. De bor i ett underbart gammalt hus med många vinklar och vrår samt en unik trädgård.

Kul med England för man ser de svenska AGA spisarna mer där än här, samt att de vågar välja färger på sina spisar. Katie har varit i Sverige och då träffade hon bloggaren Marie Eriksson som har bloggen "angel at my table". Hennes kort sitter på Katies anslagstavla, om du tittar noga så ser du det . Hej Marie! Världen är bra liten!

Katie thank you for having me at your house, I loved it.Annika

4 kommentarer:

Ina sa...

Vilka härliga bilder du bjuder på, jättefint!!
Kram Ina

Goa sa...

Sååå fint hon har!...Helt underbart!

Jag gillar din blogg massor, dina bilder är så himla fina!
Man blir glad härinne..:)
TACK!

Ha den bästa dagen och må väl!
Största kramen...

Millas hem sa...

Ett jättecharmigt hem har hon!
Vad roligt att upptäcka att hon träffat Marie!
Kram Camilla

Karin sa...

Men välkommen tillbaka Annika!
Det var en kort liten paus. Visst är det svårt att hålla sig borta.

Så häftigt att få se ett hem i England. Det är verkligen så som jag föreställer mig hemmen där. Lagade hon maten på sin agaspis?

Tusen tack för chokladen och "the garden journal". Den verkar jätte trevlig. Får väl ägna mig åt att dokumentera lite nu nar jag ska bli ledig!! Axel hälsar också och tackar!!

Vi ses snart!
Många kramar
Karin