tisdag 3 februari 2009

Mariage Freres


En god kopp te. Te från favorit tehuset Mariage Freres i Paris finns på Chaikhana en tea oas på Svartmanagatan i Gamla Stan i Stockholm.
-Visste du att det betalades åtta miljoner euro för ett kilo av ett speciellt orlongte på en auktion i Hong Kong år 2006 !
Det perfekta teet är lika eftertraktat som dyra viner för te kännare.
Vilken är din favoit?
Kram Annika

5 kommentarer:

Nettan sa...

åå det finns många favoriter, jusst nu är kusmi, klassiskt earl grey en favvo, blir mycket rött the på kvällarna oxå!
Spännande det ska bli å se bilderna från påsk repotaget!!
Kram Nettan

Annica Manby sa...

Jag är kaffe älskare, så jag dricker inte så mycket te. Men tror att jag ska gå och besöka te stället i gamla stan.

Kram annica

VIKTORIA sa...

Hej Annika, har du redan gjort mormorsrutor till en hel filt? Fast det som hänger på stolen ser lite annorlunda ut. Dina mormorsrutor var jättefina. Du kanske vill vara med på sommarens marknader? :0) Trevlig helg, Viktoria

alicelilly sa...

God kväll på dig! Tack för din kommentar...kul med uppmuntran! Du har också underbara bilder. Mitt favoritTE är just nu "Black Tea Rosegarden" från The colonial tea company.
Sköt om dig!

disa sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室