torsdag 4 juni 2009

"Intefärger"


"Intefärger" som jag kallar de jordnära färgerna är vilsamma och behagliga. Och dessa bilder föll mig i smak, liksom mitt i prick! Lamporna finns på Taboulihouse Stockholm, liknande badkar på Nacka byggnadsvård Stockholm. Kakel plattor i något liknande utförande Aqua Danderyd Djursholm.
I dag skall jag stå ute i regnet och titta på min systerson som tar studenten, kanske blir det ett varmt bad efter. Det är  6C° här i dag.
ENJOY Annika

Bilderna;Living ECT ,Debi Treloire och My Marrakech

10 kommentarer:

sinnlighet sa...

Hej Annika,
Tack för Din hälsning på min sida, Du verkar till att vara min trognaste.... Skämt åsiodo. Jag måste berätta att Din definition på naturfärgerna är klockren... Jag kommer att citera Dig på min blogg!
I N T E F Ä R G E R.....var får Du allt ifrån, underbart!!

Agneta

Våglyckan sa...

Fina bilder på lite annorlunda saker. Klä dig varmt idag så du kan njuta av studenten ordentligt.Ha en bra helg.
kram från mig
/maria

MiA sa...

Men GUUUUD vilken läcker trappa! Och marockanska lampor som jag är såå svag för. Hoppas kan boka en resa till Agadir till hösten. Gissa om jag ska shoppa då!!

Anneli sa...

Hej Annika!
Färger helt i min smak...den där trappan är ju bara för ljuvlig!!!Jag har också fått analysen av min färgsättning att jag använder mig av "icke kulörer"...;))

Inte är det någon vidare värme inte...jag ska snart till jobbet - känns helt ok när det är så trist väder där ute...hoppas att regnet håller sig borta i a f...ha en skön helg!!


Kram

Bitte sa...

Hej Annika!
Nu har jag hittat hit - jättefint!
Kram,
/Bitte

Camilla at home sa...

Ja jeg liker også disse fargene, jeg har fått mer og mer sansen for litt varme gråfarger i det siste, har vel sikkert sett det litt rundtforbi i det siste. Ønsker deg en riktig fin helg videre:)

Betongänglar sa...

Hejsan!
första gången jag kikar in här - väldans fint har du...gillar mycket
"Intefärger" är precis min skala i fråga om inredning...sen kan förekomma lite, lite färg i tavlor som jag målar, men sparsamt...
kommer gärna åter hit:-)Länkar dig om ok...
kram
annelie

mittuniversum sa...

Orienten lockar...
Jättefin trappa och belysningen verkar magisk..
Lockande!

Tiina of LiviaConcept sa...

vilka fantastiska trappor!!

purple area sa...

Vad märkligt, jag brukar också kalla neutrala färger för intefärger. Har aldrig hört någon annan som sagt så. Härliga bilder, snyggt alltihop!