onsdag 13 augusti 2008

Kräftskiva på lånad verandaMin syster är helt otrolig men tillsammans är vi ett team . Jag älskar hennes kreativitet och känsla för det oväntade. Hon klarar sig alldeles utmärkt utan mig, men i det här fallet beskrev hon färger och byggde upp en visualiserad bild som skulle verkställas. Det är som små pussel bitar som skall sättas ihop och här är resultatet av upp dukningen på en lånad veranda vid en gammal kursgård åtta mil i olika riktningar från våra egna hem. Ni kan tänka er packningen för en enda kväll.
Kräftskiva i goda vännerslag.

välkomstdrink.
Förrätt; vi lämnade in riven västerbottenost till lokala pizzerian som bakade tunna pizzor endas med vår ost. Vi "slicade" upp dessa i trekanter lade på ruccola, löjrom och gräddfil.

Huvudrätt: Svenska kräftor med olika ostar bröd...snaps och öl.

Efterätt:Vaniljparfait med maränger i och färska hallon... kaffe och likör.

Vickning: Grillad korv med bröd från öppen eld utomhus...

Tips använd lakan ,lägg över något loppis fynd till spets duk, blanda hej vilt med olika kökshanddukar till servetter. Krondill och sensommar blommster till bordsdekoration olika snapsglas, ölglas och fullt med olika lyktor. "Vitt, vitt med krondills grönt och rött rönnbärsrött"
Enjoy Kram Annika

3 kommentarer:

Karin sa...

Hej Annika!
Vilken rolig grej att få göra. Jag känner igen vissa saker, men vilket släpande. Det ser helläckert ut och man blir ju sugen på att fixa kräftfest när du visar detta.
Tusen tack för alla fina saker jag fick av dig. Du är så snäll och generös. Jag går och beundrar tavlan, den är verkligen söt. Ja, alla sakerna är fina.

Ta väl hand om dig min vän, du är unik!
Många bamsekramar!
Karin

Skatan sa...

Åh jäsiken så trevligt det där ser ut!!

Kul att hitta hit :)

lottens vita och gröna sa...

ohhhhh annika, jösses vilken fest, nu är jag bara såååååå sugen på kräftor, hm får vänta till på lör undrar om det blir en fest med så mycket gott både för ögat och magen! varmkram lotten

pst är så avis på dina loppisfynd, sååååå fina!