onsdag 19 november 2008

Dagdrömmar


Igår kännde jag mig förvirrad, lämnade jobbet en timme tidigare tittade fel på klockan...igen. Mina tankar flöger iväg. Ibland dagdrömmer jag och är överallt där de inte borde vara, måste försöka samla mig. Jag fick besök på jobbet, en kvinna som sprider värme bara av att finnas till. Hon kom med ett paket. Åh vad jag blev glad! När jag kom hem ringde telefonen ennu en vän med några goa ord och vipps kom hon över på tea. Hur kan dessa två som inte känner varanda dyka upp samma dag! Nu känner jag mig inte lika förvirrrad bara varm inombords. Hör av dig till någon du känner!!!
kram Annika

5 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vad gulligt, härligt när man får omtanke och att nån tänker på en.. kram

manon sa...

merçi pour faire connaitre mon blog.
j'ai mis aussi le votre sur ma page.
manon

Nettan sa...

Verkar som det blev en bra dag ändå..trots förvirringen! Härligt att ha vänner runtomkring sig som bryr sig!!
Kram Nettan

Karin sa...

Hej Annika!

Men inte verkade du förvirrad i förrgår! Tänk så det är ibland, hoppas du inte funderar över mig nu! Tack för att du hörde av dig till mig, det var verkligen kul att ses en stund. Jag ska nog inte tveka med mina saker, utan bara köra på, brukar ju göra det och det har ju gått bra!

Vad snällt av dem som kom till dig just denna dag, och du är också alltid så rar. Jag har inte öppnat ditt fina paket än, men provat teet. Tack för den gamla spetsen också, såg den först senare!

Hoppas du inte förvirrar dig idag igen *ler*, men fortsatt dagdrömma. Det är där dina bästa tankar föds!

Många kramar
Karin

marianaskeramik sa...

hmm kloka ord jag ska följa din uppmaning
ha en trevlig helg
marianaskeramik