tisdag 4 november 2008

MixatVilken glädje att fotografera i dags ljus. Det är mörkt nu och det gäller att få i sig vitaminer. Jag gillar saker och här är några av mina kära ting, papper,tidningar, askar, ljuslyktor... mm. Jag mixar gammalt och nytt blir väldigt glad om det finns en historia bakom de gamla tingen. Mina mätstickor hittade jag i en gammal gård där två systrar levt ett helt liv tillsammans. Hade jag bara haft mera tid, pengar och vågat riva omkring lite , hade jag "hittat" mycket mera. Jag kom i allafall över en del fina saker som visas längre fram i något kommande inlägg. Jag är tacksam att jag fick gå omkring i ett näst intill museum fullt med gamla pinaler. Bordet har min mammas morfar gjort i slöjden.
Kram Annika

10 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Å hjälp vad mycket snyggt! kram

Tidsmästarinnan sa...

Hej du rara Annika,
nu var det alldeles för länge sen jag kikade in här.
Jag kan bara hålla med Mia, åh hjälp vad fint!!
Och så tänker jag med rodnande kinder på de FRUKTANSVÄRDA ting jag själv lyckades peta ihop i träslöjden. Om jag fick gå i träslöjd nu skulle jag i alla fall försöka mig på en liten hylla! Men ett så fint bord som du har kan man bara drömma om.

Stor kram!
Susanne

Katta sa...

Å vad fint. Och vilka fina mätstickor du har. Katta

Karin sa...

Hej Annika!

Åh, vilka fina bilder! Ja, sakerna är ju inte heller fel *ler*!
Jag undrar just vad du har i resväskorna? Eller är det för att du vill ut och resa kanske de står där!

Vet du att nu så saknar jag butiken. Tänk alla förberedelser till jul. Jag kommer nog att få julfrossa här hemma i år. Alla andra år har man ju plockat med alla julsaker till leda.

Många kramar,
Karin

Ps ditt hem är så vackert!

hannas form sa...

Hej söta!

VAD FINA SAKER DU HAR! Daydofterna har vi oxå på jobbet...älskar verkligen flaskan MEN gillar inte dofterna...men vad gör det? Underbar är den iallafall för ögat!

Hoppas allt är bra med dig...skulle vara kul med en bloggträff snart igen, har pratat med Lotten om det litegrann, kanske det blir något i januari!

Ha det gott!
KRAM
Hanna

Meddelålderskvinna sa...

Oj vad fina bilder! Gillar resväskorna!
Kram Zinkbaljan

MARIA sa...

Åh vad jag skulle vilja ha en av dina mätstickor. Jag letar efter min egen med ljus och lykta och överallt efter nya, nja gamla alltså. Jag behöver min i vardagen. Inte som dekoration. Hittar du en som du inte behöver ring mig.
Kram Maria

Anneli sa...

Hej, Annika!
Vad fint du blandar! Jag önskar att jag också skulle ha ett bord med en sådan historia, men i mitt föräldrahem är det bara modern design som gäller...kanske beror min förkärlek till alla gamla ting just på det?!?

Såg att Hanna skrev om bloggträff - det får vi se till att vi ordnar, eller hur? Den här gången ska jag verkligen försöka komma - kan nog bli riktigt skoj!

Ha det bäst, kram

ps. jag kan för mitt liv inte räkna ut var nå´nstans du har ditt fina hus...hmmm

mariana sa...

I LIKE!! tokfint!! ha en trevlig helg
marianaskeramik

Gårdsromantik sa...

Där hade jag gärna fyndat.

Så vackra bilder - är det hemma hos dig?

Kram Maud