lördag 29 november 2008

Den Kreativa JulmarknadenDen kreativa julmarknaden i gula industrihuset i Stallarholmen var värt ett besök. En härlig samlings plats för lokala hantverkare av hög klass men även en och en annan långväga utställare. Det fanns juldekorationer, julkransar, bröd, keramik,kakor, godis, silversmide,tyger trasmattor ,väskor,kuddar och mycket mera.

Ett härligt marknadskafé där Maria & Micke på PR serverade bla julskinka på hembakat bröd, mjukpepparkaka med vispgrädde och lingon mm. i en dröm till industri lokal med äkta känsla för färg och form med enkla medel.Hoppas det blir fler gånger!
Tack Stallarholmen och alla drivande kreativa människor för en trevlig eftermiddag.
Till dig som bor i området, glöm inte bort att läsa Stallarholmens egen tidning TRÄFFPUNKTstallarholmen
Kram Annika

6 kommentarer:

VIKTORIA sa...

Tack själv för att du kom! Viktoria

Eva sa...

Oh, nu fick jag hemlängtan!
Kram
Eva

Karin sa...

Tack Annika!

Vilka underbara bilder du tagit! Det var en härlig dag, och visst fanns det många vackra och kreativa saker. Blommorna är helt underbara, och Sjalarna och allt annat!

Tusen tack för att du kom och tack igen för din gåva.

Jag tänker extra mycket på dig idag och tänder ett ljus!

Varmaste kramarna
Karin

marianaskeramik sa...

oj vilken underbar marknad!! synd att man inte var där
ha de gott
marianaskeramik

Beautiful Living sa...

Å, det så utrolig koselig ut, skulle gjerne vært der! Og du har en veldig fin blogg :)

disa sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區